Today

Lirik dan Chord Gitar Apa Kabar Mantan – NDX AKA

CIANJURTODAY.COM – Lagu Apa Kabar Mantan dinyanyikan oleh grup musik rap dari Jogja, NDX AKA, berikut lirik dan chord gitar biar kamu nggak penasaran.

Melansir tribunnews, ‘Apa Kabar Mantan’ merupakan lagu berbahasa Jawa. Menceritakan mengenai pengalaman pribadi para personelnya, lagu ini menyatukan aliran musik dangdut dengan hip-hop.

Lagu ini dirilis pada 3 April 2021 dan kini dapat didengar di berbagai platform musik digital.

Lirik lagu Apa Kabar Mantan – NDX AKA

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku
Kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
Mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane
Waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

Tangise ati iki mergo kowe sing njalari
Bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
Cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
Terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi
Kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani
Saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
Yo sori sepurane ati iki wes ra sudi

Saiki lungamu ora bakal tak gondheli
Opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi
Sementara tak ngene wae, aku dewe wani
Matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

Mas kangmas sing sepurane tenan
Mbiyen tau gawe atimu kelaran
Tak kiro dek’e iki luwih sayang
Jebul akhire tresnoku nggo dolanan

Po ra kroso sampeyan tak kangeni
Pengen dadi siji kabeh dibaleni
Tulung ngertio isi ati iki
Sumpah matiku ra bakal tak larani

Apa kabar wong sing tau tak sayang
Apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Susah seneng janjine bebarengan
Ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

Atiku ra bakal serapuh kuwi
Masalah percintaan tak pikir keri
Masa lalu ra perlu tak baleni
Teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Chord Gitar Apa Kabar Mantan – NDX A.K.A

[Intro]

G C D G
Em Am C D

[Reff]
G C
apa kabar wong sing tau tak sayang..
Am D
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Bm Em
susah seneng janjine bebarengan..
C D
ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

G C
atiku ra bakal serapuh kui..
Am D
masalah percintaan tak piker keri..
Bm Em
masalalu ra perlu tak baleni..
C D
teko tenang kabeh uwis tak gawe..
G
la..li..

G C
hey apa kabar mantanku sing tau neng atiku
D G
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
Em Am
mbien bubare mergo koe ono sing liyane
C
waton minggat ninggal lungo
D
aku sing ono neng kene

G C
tangise ati iki mergo koe sing njalari
D G
bahagiaku hancur ketika tresno iki di bagi
Em
cerita cinta sing tak bangun
Am
nganti tibo tangi
C D
terimakasih luka ini sekian ku pamit pergi

[Reff]
G C
apa kabar wong sing tau tak sayang..
Am D
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Bm Em
susah seneng janjine bebarengan..
C D
ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

G C
atiku ra bakal serapuh kui..
Am D
masalah percintaan tak piker keri..
Bm Em
masalalu ra perlu tak baleni..
C D
teko tenang kabeh uwis tak gawe..
G
la..li..

G C
raiso di baleni getun kui tibo mburi
D G
koe mbien ra kelingan po pas aku mbok larani
Em Am
saiki koe ngemis njaluk aku akon bali
C D
yo sorry sepurane ati iki wis ra sudi

G C
saiki lungamu ora bakalan tak gondeli
D G
opo meneh ora mungkin nganti koe tak tangisi
Em Am
sementara tak ngene wae aku dewe wani
C
matur sembah nuwun sanget
D G
sampun nate nglarani..

G C
mas kang mas sing sepurane tenan..
D G
mbiyen tau nggawe atimu kelaran..
Em Am
tak kiro dek’e iki luwih sayang..
C D
jebul akhire tresnoku nggo dolanan..

G C
po ra kroso sampean tak kangeni..
D G
pengen dadi siji kabeh dibaleni..
Em Am
tulong ngertio isi ati iki..
C D
sumpah matiku ra bakal tak larani..

[Reff]
G C
apa kabar wong sing tau tak sayang..
Am D
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Bm Em
susah seneng janjine bebarengan..
C D
ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

G C
atiku ra bakal serapuh kui..
Am D
masalah percintaan tak piker keri..
Bm Em
masalalu ra perlu tak baleni..
C D
teko tenang kabeh uwis tak gawe..
G
la..li..

G C
apa kabar wong sing tau tak sayang..
Am D
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
Bm Em
susah seneng janjine bebarengan..
C D
ning akhire koe lungo ninggal kenangan..

G C
atiku ra bakal serapuh kui..
Am D
masalah percintaan tak piker keri..
Bm Em
masalalu ra perlu tak baleni..
C D
teko tenang kabeh uwis tak gawe..
G

Demikian lirik dan chord gitar lagu Apa Kabar Mantan, selamat menikmati Today’s People!(ct7/rez)

Berita terkait

Berikan Komentar Kalian

Back to top button

Harap Ijinkan Iklan di Situs Kami

Sepertinya Anda menggunakan pemblokiran iklan. Kami mengandalkan iklan untuk membantu mendanai situs kami